Miguel Ángel Capó Navarro

Miguel Ángel Capó Navarro


 

Se presenta a:

Consejo Ciudadano Autonómico

Biografía

Palmesà, vaig passar la meva joventut a Menorca, on els meus pares es van traslladar per a fer treball a l’hostaleria. Vaig fer Econòmiques i després de treballar a banca uns anys, vaig reorientar la meva vida tornant a la UIB a estudiar Filosofia. En aquesta etapa em vaig incorporar com a professor i investigador a diversos projectes. Vaig realitzar estades de recerca en Filosofia a Sheffield i en Psicologia a Harvard. Treball en l’àrea de Promoció Econòmica i Ocupació de Cort coordinant programes d’inserció laboral, formació ocupacional i foment del petit comerç.
M’encanten els esports i les sèries de TV. He participat activament a Podem com a voluntari en les campanyes electorals (logística i argumentari) i milito al cercle Palma Litoral.
Palmesano, pasé mi juventud en Menorca, donde mis padres se trasladaron para hacer trabajo a la hostelería. Cursé Económicas y después de trabajar en banca unos años, reorienté mi vida volviendo a la UIB a estudiar Filosofía. En esta etapa me incorporé como profesor e investigador a varios proyectos. Realicé estancias de investigación en Filosofía en Sheffield y en Psicología en Harvard. Trabajo en el área de Promoción Económica y Ocupación de Cort coordinando programas de inserción laboral, formación ocupacional y fomento del pequeño comercio.
Me encantan los deportes y las series de TV. He participado activamente en Podemos como voluntario en las campañas electorales (logística y argumentario) y milito en el círculo Palma Litoral.


Motivación

Les Illes Balears han rebut un cop molt important amb la pandèmia. S’ha agreujat la precarització del treball, el tancament de negocis, l’augment de les dessigualtats socials o la pujada de les violències masclistes, per posar alguns exemples. Hem de diversificar el nostre model productiu i afiançar els serveis públics per tal d’encarar el futur amb garanties per a tothom. Podem està demostrant on governa que una altra manera de fer política, més solidària i centrada en la gent, és possible.
Em comprometo a treballar perquè Podem arreli amb força als municipis de les nostres illes, sempre respectant les singularitats de cada illa. Des dels cercles i amb els moviments socials, avancem. Clar que Podem!
Las Islas Baleares han recibido un golpe muy importante con la pandemia Ha empeorado la precarización del trabajo, el cierre de negocios, el aumento de las desigualdades sociales o el aumento de las violencias machistas, por poner algunos ejemplos. Tenemos que diversificar nuestro modelo productivo y afianzar los servicios públicos para encarar el futuro con garantías para todo el mundo. Podemos está demostrando donde gobierna que otra manera de hacer política, más solidaria y centrada en la gente, es posible.
Me comprometo a trabajar para que Podamos arraigue con fuerza en los municipios de nuestras islas, siempre respetando las singularidades de cada isla. Desde los círculos y con los movimientos sociales, avancemos. ¡Claro que Podemos!

Preinscripción de candidaturas a CoordA y CCA