María Esperanza Sans Regis

María Esperanza Sans Regis


 

Se presenta a:

Consejo Ciudadano Autonómico

Biografía

Sóc manacorina i tenc 30 anys. La darrera dècada de la meva vida ha estat frenètica i plena de canvis. He estat estudiant geografia i història mentre treballava en una petita tenda de Cala Murada. Una experiència laboral que em va obrir un món d’aprenentatge i oportunitats en un moment on la crisi del 2008 encara tenia els seus efectes.

Després vaig canviar d’aires, i vaig ser administrativa de l’anterior grup parlamentari de Podemos, i actualment sóc diputada al Parlament. Els meus dies són de dedicació a la feina de diputada i al partit del qual ara fa 7 anys que pertany. En el meu temps lliure m’agrada veure sèries xineses, ja que com a hobby m’he proposat aprendre aquest idioma.

Soy manacorina y tengo 30 años. La última década de mi vida ha sido frenética y llena de cambios. He estado estudiando geografía e historia mientras trabajaba en una pequeña tienda de Cala Murada. Una experiencia laboral que me abrió un mundo de aprendizaje y oportunidades en un momento donde la crisis del 2008 todavía tenía sus efectos.

Después cambié de aires, y fui administrativa del anterior grupo parlamentario de Podemos, y actualmente soy diputada en el Parlamento. Mis días son de dedicación al trabajo de diputada y al partido del cual ahora hace 7 años que pertenezco. En mi tiempo libre me gusta ver series chinas, puesto que como hobby me he propuesto aprender este idioma.


Motivación

La història m’ha ensenyat que els canvis venen amb l’empenta de la majoria, amb l’inconformisme de molts enfront dels privilegis d’uns pocs. Em motiva continuar en aquest projecte de la mà de la candidatura Créixer amb Antònia Jover, per tal de consolidar Podemos a les Illes.

Hem demostrat que en tan sols 7 anys som força de govern a les principals institucions de les Illes per segona legislatura. Hem fet passos de gegant amb l’únic objectiu d’aconseguir millorar la vida de les persones i de l’entorn on vivim. Els reptes del futur els tenim clars: lluita contra el canvi climàtic, reforç de l’Estat del Benestar i justícia social.

La historia me ha enseñado que los cambios vienen con el empuje de la mayoría, con el inconformismo de muchos frente a los privilegios de unos pocos. Me motiva continuar en este proyecto de la mano de la candidatura Crecer con Antonia Jover, para consolidar Podemos en las Islas.

Hemos demostrado que en tan solo 7 años somos fuerza de gobierno en las principales instituciones de las Islas por segunda legislatura. Hemos dado pasos de gigante con el único objetivo de conseguir mejorar la vida de las personas y del entorno donde vivimos. Los retos del futuro los tenemos claros: lucha contra el cambio climático, refuerzo del Estado del Bienestar y justicia social.

Preinscripción de candidaturas a CoordA y CCA