Laura Duran Perez

Laura Duran Perez


 

Se presenta a:

Consejo Ciudadano Autonómico

Biografía

Vaig estudiar programació de diversos llenguatges informàtics i disseny web. Vaig ser professora titulada internacional de tennis. Des de fa anys sóc activista de la lluita Trans, del col·lectiu LGTBI i feminista. Sóc fundadora i presidenta de Balears Diversa, vocal i portaveu de salut de la Federació Plataforma Trans Estatal. Enllaç del cercle Carrer Aragó de Palma, membre del consell de cercle, des de 2018 membre actiu de la secretaría lgtbiqa de Podem Illes Balears i membre de la coordinació LGTBIQA estatal de Podemos.

Estudié programación de varios lenguajes informáticos y diseño web. Fui profesora titulada internacional de tenis. Desde hace años soy activista de la lucha Trans, del colectivo LGTBI y feminista. Soy fundadora y presidenta de Balears Diversa, vocal y portavoz de salud de la Federación Plataforma Trans Estatal. Enlace del círculo Calle Aragón de Palma, miembro del consejo de círculo, desde 2018 miembro activo de la secretaría lgtbiqa de Podem Illes Balears y miembro de la coordinación LGTBIQA estatal de Podemos.


Motivación

Vull defensar els drets LGTBI i igualtat tant en aquest país com internacionalment. Formar i assessorar en l’àmbit LGTBI, ajudar a les persones i el seu desenvolupament i unir moviments socials per una mateixa causa. Compartir, cooperar i ajudar a altres entitats en el seu treball social, compartir ideologia, ètica i filosofia amb la resta de persones. Construir grans projectes que ajudin al canvi, promoure els drets humans i eradicar la discriminació, la desigualtat i l’odi a la diversitat humana.

Quiero defender los derechos LGTBI e igualdad tanto en este país como internacionalmente. Formar y asesorar en el ámbito LGTBI, ayudar a las personas y su desarrollo y unir movimientos sociales por una misma causa. Compartir, cooperar y ayudar a otras entidades en su trabajo social, compartir ideología, ética y filosofía con el resto de personas. Construir grandes proyectos que ayuden al cambio, promover los derechos humanos y erradicar la discriminación, la desigualdad y el odio a la diversidad humana.

Instagram: @laura_duran_perez
Twitter: @LauraDurnPrez1
Facebook : Laura Duran Perez

Preinscripción de candidaturas a CoordA y CCA