Jesús Joan Jurado Seguí

Jesús Joan Jurado Seguí


 

Se presenta a:

Consejo Ciudadano Autonómico

Biografía

Som en Jesús J. Jurado, vaig néixer a Palma en 1972 en una família humil. Som soci del GOB i m’agrada el senderisme, la lectura i el cinema. He estudiat a la pública, tinc estudis universitaris d’Arqueologia i Història, i he fet feina de peó agrari, de dependent, de bomber forestal, he estat propietari d’un petit comerç i també gestor de comerç online al sector hoteler. Vaig estar a l’atur en la crisi de 2008, i vaig viure el 15-M a una plaça de Mèxic, a on havia partit per treballar alguns anys.

En 2014 vaig entrar a Podem a través del cercle Palma Arxiduc, accedint a les institucions el 2015 al Consell de Mallorca, i des del 2019 al Govern de les Illes, a on intent fer créixer la Memòria Democràtica i la transparència.

Soy Jesús J. Jurado, nací en Palma en 1972 en una familia humilde. Soy socio del GOB y me gusta el senderismo, la lectura y el cine. He estudiado en la pública, tengo estudios universitarios de Arqueología e Historia, y he trabajado de peón agrario, de dependiente, de bombero forestal, he sido propietario de un pequeño comercio y también gestor de comercio en línea en el sector hotelero. Estuve en el paro en la crisis de 2008, y viví el 15-M en una plaza de México, donde había ido para trabajar algunos años.

En 2014 entré en Podemos a través del círculo Palma Arxiduc, accediendo a las instituciones en 2015 al Consell de Mallorca, y desde el 2019 en el Govern de las Islas, donde intento hacer crecer la Memoria Democrática y la transparencia.


Motivación

Crec en un Podem fort, que sigui alternativa de govern i tengui la capacitat de canviar les coses en molts àmbits. Hem de redoblar els esforços per defensar i ampliar els drets socials, hem de reforçar els serveis públics, hem d’avançar en la igualtat i l’aprofundiment democràtic i hem d’impulsar mesures per lluitar contra el canvi climàtic i la degradació del medi ambient. Tot això només es pot aconseguir tenint força dins els governs, i per aconseguir-ho necessitam un Podem sòlid a les Illes, amb una estructura reforçada i una militància engrescada i preparada.

Ens jugam molt en 2023, i jo vull continuar aportant el meu gra d’arena al projecte, amb molta il·lusió i molta feina honesta.

Creo en un Podemos fuerte, que sea alternativa de gobierno y tenga la capacidad de cambiar las cosas en muchos ámbitos. Tenemos que redoblar los esfuerzos para defender y ampliar los derechos sociales, tenemos que reforzar los servicios públicos, tenemos que avanzar en la igualdad y la profundización democrática, y tenemos que impulsar medidas para luchar contra el cambio climático y la degradación del medio ambiente. Todo esto solo se puede conseguir teniendo fuerza dentro de los gobiernos, y para conseguirlo necesitamos un Podemos sólido en las Islas, con una estructura reforzada y una militancia animada y preparada.

Nos jugamos mucho en 2023, y yo quiero continuar aportando mi grano de arena al proyecto, con mucha ilusión y mucho trabajo honesto.

PREINSCRIPCIÓN DE CANDIDATURAS A COORDA Y CCA