Antonia Jover Diaz

Antonia Jover Diaz


 

Se presenta a:

Consejo Ciudadano Autonómico

Biografía

El meu nom és Antònia Jover, vaig néixer a Mallorca un 13 de desembre de 1958, estic casada i tinc un fill. Les meves aficions són caminar, el teatre, gaudir de les amistats… també fa molt m’entrà el cuquet per la pintura i la ceràmica, i des de llavors li dedic el temps que em queda lliure. Quant a formació universitària, som diplomada en Empresarials per la Universitat de les Illes Balears.

Pel que fa a la meva experiència laboral, duc des de 1987 treballant com a interventora en una empresa d’hostaleria, i abans vaig treballar com a auditora en una consultoria i com a comptable en dues empreses, una de construcció i una altra de fusteria d’alumini. Actualment som diputada al Congrés.

Mi nombre es Antònia Jover, nací en Mallorca un 13 de diciembre de 1958, estoy casada y tengo un hijo. Mis aficiones son andar, el teatro, disfrutar de las amistades… también hace mucho me entró el gusanillo por la pintura y la cerámica, y desde entonces le dedico el tiempo que me queda libre. En cuanto a formación universitaria, soy diplomada en Empresariales por la Universitat de les Illes Balears.

Por lo que se refiere a mi experiencia laboral, llevo desde 1987 trabajando como interventora en una empresa de hostelería, y antes trabajé como auditora en una consultoría y como contable en dos empresas, una de construcción y otra de carpintería de aluminio. Actualmente soy diputada en el Congreso.


Motivación

Fa set anys, gent corrent fundàrem Podem, convençudes que es podia fer política d’una altra manera, posant les institucions al servei de la gent, exigint una política real i més participativa. Des de llavors la dreta no ha tornat a governar a les Balears i estam demostrant que, amb voluntat i honestedat, es pot governar per a la majoria, i que la gent corrent també podem fer política. Ara cal créixer per guanyar, ser la primera força progressista per aturar els peus a qui ens volen fer tornar 50 anys enrera, seguir millorant la vida de la gent plantant cara als poders econòmics, lluitant per allò que ens és comú com la sanitat, l’educació. En definitiva, seguir fent un país més just, més verd i més morat.

Hace siete años, gente corriente fundamos Podamos, convencidas que se podía hacer política de otro modo, poniendo las instituciones al servicio de la gente, exigiendo una política real y más participativa. Desde entonces la derecha no ha vuelto a gobernar en Baleares y estamos demostrando que, con voluntad y honestidad, se puede gobernar para la mayoría, y que la gente corriendo también podemos hacer política. Ahora hay que crecer para ganar, ser la primera bastante progresista para parar los pies a quienes nos quieren hacer volver 50 años atrás, seguir mejorando la vida de la gente haciendo frente a los poderes económicos, luchando por aquello que nos es común como la sanidad, la educación. En definitiva, seguir haciendo un país más justo, más verde y más morado.

PREINSCRIPCIÓN DE CANDIDATURAS A COORDA Y CCA